пятница, 14 июля 2017 г.

Лист гарній людині

     Якщо скоротити усе людство до села у сто жителів, то беручи до уваги всі пропорційні співвідношення, ось як виглядатиме населення цього села:
     57 азіатів, 21 європеєць, 14 американців (північних і південних),8 африканців.
     52 людини будуть жінками, 48 - чоловіками. 70  людей  - не білими, 30 - білими. 89 - гетеросексуальні,  11 - гомосексуальні.
     6 людей володітимуть   59 %  всього світового багатства і всі шість будуть із США. У 80 не буде достатніх житлових умов, 70 будуть неписьменними. 50 недоїдатимуть. 
      1 (лише одна!) людина матиме вищу освіту!

       Подумай про це...

       Якщо сьогодні вранці ти прокинувся здоровим, ти щасливішим, ніж 1 мільйон людей, котрі не доживуть до наступного тижня. 
       Якщо ти ніколи не переживав війну, самотність тюремного ув'язнення, агонію катувань чи голоду, ти щасливіший, ніж 500 мільйонів людей у цьому світі.
       Якщо ти можеш піти у церкву  (мечеть, синагогу тощо) без страху та загрози ув'язнення чи смерті, ти щасливіший. аніж 3 мільярди людей  у цьому світі.
       Якщо у тебе є банківський рахунок, гроші у гаманці і трохи дрібязку у скарбничці, ти належиш  до 8 % забезпечених людей у цьому світі.

       Ти читаєш цей текст, ти  благословенний двічі, тому що
-  хтось подумав про тебе,
-  ти не належиш до тих 2 мільярдів людей, котрі не вміють читати.

        Хтось якось сказав: працюй, ніби тобі не потрібні гроші, люби так, ніби тобі ніхто ніколи не завдавав болю, танцюй, ніби  ніхто не бачить,спiвай, ніби  ніхто не чує, живи так, ніби  на Землі - рай...



    

Комментариев нет:

Отправить комментарий